Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι που μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο www.sportsmate.gr  είναι : 

1) Με χρέωση Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας (μπορείτε να κάνετε και χρήση των προνομίων των άτοκων δόσεων) : κατά την ώρα της καταχώρησης της παραγγελίας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει να αγοράσετε. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω Πιστωτικής - Χρεωστικής κάρτας (βλ. Ασφάλεια).

2) Με χρέωση λογαριασμού PayPal : κατά την ώρα της καταχώρησης της παραγγελίας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει να αγοράσετε.  Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές συναλλαγές σας μέσω της υπηρεσίας PayPal (βλ. Ασφάλεια).

3) Με Αντικαταβολή: Μετρητά στον υπάλληλο της Ταχυμεταφορικής Εταιρείας (Courier) την ώρα που θα σας παραδίδει το δέμα με την παραγγελία σας.

4) Με Αντικαταβολή με Χρεωστική ή Πιστωτική σε P.O.S.  στον υπάλληλο της  Ταχυμεταφορικής Εταιρείας (Courier) την ώρα που θα σας παραδίδει το δέμα με την παραγγελία σας, εφόσον όμως  προηγουμένως το έχετε δηλώσει κατά την διάρκεια δημιουργίας της παραγγελίας σας (η υπηρεσία αυτή προσωρινά μόνο για την επαρχεία), ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιβάρυνση 2,50€ (μαζί με τον Φ.Π.Α. 24%).

5) Με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα και μετρητά κατά τις διαδικασίες Click Away ή Click in Shop (μπορεί να υπάρξει τροποποίηση με βάση τις εκάστοτε αποφάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης). 

6) Με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας ο οποίος υποδεικνύεται κατά την εξέλιξη της παραγγελίας.  Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής το πληρωτέο ποσό θα πρέπει να κατατεθεί, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ : GR35  0110 1480 0000 1484 0135 736   

ALPHA BANK : GR12 0140 1090 1090 0200 2018 290  

EUROBANK : GR07  0260 0650 0003 1020 0978 797 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR97  0172 1390 0051 3909 3685 136 

Δικαιούχος του λογαριασμού εμφανίζεται  ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ.

Στην αιτιολογία του εμβάσματος θα πρέπει να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμο σας και ο κωδικός της παραγγελίας στην οποία αναφέρεται η συγκεκριμένη κατάθεση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και μεγαλύτερη ταχύτητα, καλό θα είναι να μας αποστείλετε το καταθετήριο με ένα e-mail στο sales@sportsmate.gr.

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί εφόσον εμφανιστεί το ποσό κατάθεσης στον παραπάνω λογαριασμό.

Τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνον τον πελάτη εάν και εφόσον η συναλλαγή γίνει από διαφορετική Τράπεζα από αυτή που έχετε ήδη επιλέξει.

Για την χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής δεν επιβαρύνεστε με έξοδα.

    Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση Απόδειξης Λιανικής Πώλησης ή με Τιμολόγιο. Το τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες ή/και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον κατά την εξέλιξη της παραγγελίας τους συμπληρωθούν  τα απαιτούμενα πεδία.

Άτοκες Δόσεις 

Σας δίνετε η δυνατότητα άτοκων δόσεων εφόσον η αγορά σας γίνει με Πιστωτική Κάρτα με τις παρακάτω συνθήκες:

Για ποσά 201,00€  -  300,00€ μέχρι δυο (2)  Άτοκες Ισόποσες  Δόσεις

Για ποσά 301,00€ - 400,00€   μέχρι τρεις  (3) Άτοκες Ισόποσες  Δόσεις

Για ποσά 401,00€  ΚΑΙ  Άνω μέχρι τέσσερεις  (4) Άτοκες Ισόποσες  Δόσεις

Ασφάλεια Συναλλαγών 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές online. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να κρυπτογραφήσουμε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η παρέμβαση τρίτων προσώπων σε αυτές, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους μέσω του Διαδικτύου.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί το παγκόσμιο σημείο αναφοράς σήμερα, για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων στους χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία συμπεριλαμβάνει μία διαδικασία, κατά την οποία οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους.

Επιπροσθέτως, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται και από έναν μηχανισμό, ο οποίος εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (e-commerce@nbg.gr) και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit  (Secure Sockets Layers – SSL)   

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να τη αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν

Περισσότερα
TOP