Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικά Δεδομένα 

(σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportmate.gr είναι απαραίτητη από πλευράς σας, η γνωστοποίηση προς εμάς κάποιων προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε με τη μέγιστη προσοχή λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για να τα διαφυλάξουμε με ασφάλεια.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η SPORTSMATE είναι εκείνα που μας παρέχονται όταν ολοκληρώνετε μία παραγγελία και αγορά προϊόντων και εκείνα που συλλέγουμε ενώ περιηγείστε ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το www.sportsmates.gr.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε είναι :

- Ονοματεπώνυμο

- Διεύθυνση Διαβίωσης  (Χώρα, Νομός, Δήμος, Οδός, Αριθμός.)

- Αριθμός Τηλεφώνου Επικοινωνίας (Σταθερού ή Κινητού)

- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται για τον ακόλουθο σκοπό:

- Να εκτελεστεί η σύμβαση Αγοράς - Πώλησης εμπορευμάτων που συνάπτεται μεταξύ μας κατόπιν της παραγγελίας σας.

- Να σας επιτρέπεται εγγραφή και χρήση υπηρεσιών που προορίζονται για εγγεγραμμένους χρήστες στον ιστότοπο www.sportsmate.gr

- Να σας παρέχονται ενημερώσεις (για τα νέα και τις προσφορές μας) εφόσον προαιρετικά επιλέξετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter) και με αυτό τον τρόπο δίνετε και τη ρητή σας συγκατάθεση γι' αυτό.

Συνεπώς στις ανωτέρω περιπτώσεις η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι νόμιμη καθώς γίνεται για να εκτελεστεί η μεταξύ μας σύμβαση Πώλησης - Αγοράς ή να σας παρέχετε η υπηρεσία που συγκεκριμένα ζητήσατε.

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sportsmate.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα, πλην όσων απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε  (όπως τραπεζικοί χειριστές, πάροχο internet, εταιρία εξειδικευμένη σε υπηρεσίες πληροφορικής και τηλεματικής, εταιρεία μεταφορών και ταχυμεταφορών κλπ) ούτε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν των προαναφερθέντων εκτός και εάν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Ποιος θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα;

Υπεύθυνος της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας είναι ο Χατζόπουλος Γεώργιος του Ιωάννου  με έδρα δραστηριότητας το Μοσχάτο  Αττικής, οδός Καλύμνου αριθ. 5α και τηλέφωνο 210 9594140. Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή νομική απαίτηση επί των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή αποστέλλοντας αίτημα στην ανωτέρω διεύθυνση ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση gchatzopoulos@sportsmate.gr

Για πόσο καιρό θα φυλάξουμε τα στοιχεία σας;

Διαφυλάττουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονική περίοδο που εξαρτάται από το σκοπό της επεξεργασίας : για παράδειγμα, τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την αγορά των προϊόντων του www.sportsmate.gr υφίστανται επεξεργασία μέχρι την ολοκλήρωση όλων των διοικητικών και λογιστικών διατυπώσεων ώστε να αποθηκεύονται σύμφωνα με τις εκάστοτε φορολογικές διατάξεις δηλαδή περίπου δέκα (10) χρόνια, ενώ εκείνα που χρησιμοποιούνται για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο φυλάσσονται μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να στέλνουμε.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε το δικαίωμα, οποτεδήποτε επιθυμείτε να ζητήσετε:

- Να σας επιβεβαιώσουμε ή ενημερώσουμε ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε και για ποιο σκοπό.

- Να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας τα οποία φυλάσσουμε.

- Να ενημερώσετε ή τροποποιήσετε τα στοιχεία σας εάν δεν είναι αληθή.

- Να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για ενημερωτικά δελτία ανακαλώντας, τη συγκατάθεσή σας.

- Να σταματήσουμε ή να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας.

- Να διαγράψουμε τα δεδομένα σας.

- Να μεταφέρουμε τα στοιχεία σας σε άλλες εταιρίες.

Για οποιοδήποτε από τα ανωτέρω αιτήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@sportsmate.gr

Για να τηρηθεί το απόρρητο και η ασφάλεια της επικοινωνίας μας θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας προτού διενεργήσουμε οποιοδήποτε από τα ανωτέρω αιτήματα.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνετε και τροποποιείτε τα δεδομένα σας εισερχόμενοι στον ιστότοπό μας με τους κωδικούς πρόσβασης εγγεγραμμένων χρηστών.

Επίσης μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας επιλέγοντας τη διαγραφή σας (unsubscribe) πάνω σε κάθε ενημερωτικό δελτίο (newsletter) που λαμβάνετε.

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι τα δικαιώματά σας αυτά δεν θα εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση, όπως για παράδειγμα (ενδεικτικά αναφέρουμε) όταν απαιτείται εκ του νόμου να φυλάσσουμε τα δεδομένα σας, όταν υπάρχει υποχρέωση από σύμβαση που πρέπει να εκπληρωθεί ή όπου τα δεδομένα σας σχετίζονται με ένδικη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση όταν δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε αίτημά σας , θα σας παρέχουμε έγγραφες εξηγήσεις.


Όροι που αφορούν την υπηρεσία Socital

Προσωποποιώντας την εμπειρία σας με την Socital

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εξαιρετικές προσωποποιημένες εμπειρίες όταν επικοινωνούμε μαζί σας και όταν αγοράζετε προϊόντα ή υπηρεσίες από εμάς, πάντα με σεβασμό στην ιδιωτικότητά σας και σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία. Για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με την εταιρεία "Market Analytics Technology Ltd." (εφεξής "Socital"), η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εμάς ως ένας από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας και ως Εκτελών την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λογαριασμό μας (Υπεύθυνος επεξεργασίας).

Έχουμε εγκαταστήσει στην ιστοσελίδα μας τα εργαλεία της Socital, όπως τις φόρμες εγγραφής στα ενημερωτικά μας μηνύματα (newsletter), τις φόρμες επικοινωνίας, τα ενημερωτικά πανό (banners) με προσωποποιημένες προτάσεις προϊόντων, τις φόρμες συμμετοχής σε διαγωνισμούς και άλλες καμπάνιες που διενεργούνται μέσω της ιστοσελίδας μας και μπορεί να συναντήσετε ενώ περιηγείστε σε αυτήν. Αυτά τα εργαλεία μας παρέχουν τη δυνατότητα να συλλέξουμε προσωποποιημένες πληροφορίες για τους χρήστες της ιστοσελίδας μας και εν γένει για τους καταναλωτές των υπηρεσιών/προϊόντων μας.

Όταν υποβάλλετε το email σας, το Facebook προφίλ σας ή οποιαδήποτε άλλα προσωπικά δεδομένα σε τέτοιες φόρμες και καμπάνιες η Socital συλλέγει εκ μέρους μας και αποθηκεύει με ασφάλεια, τα προσωπικά δεδομένα που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας, όπως το email σας, το όνομα, το φύλο, την τοποθεσία σας, την φωτογραφία προφίλ σας στο Facebook και Facebook likes λαμβάνοντας όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που της αναλογούν ως Εκτελών την επεξεργασία. Η Socital ενδέχεται, επίσης, να συλλέξει εκ μέρους μας τις συνήθειες περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας προκειμένου να προσδιορίσει τα προϊόντα και τις κατηγορίες προϊόντων/υπηρεσιών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και εν γένει το καταναλωτικό σας προφίλ, όπως και τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από εμάς.

H Socital επεξεργάζεται και συνοψίζει όλες τις προαναφερόμενες πληροφορίες για εμάς εξυπηρετώντας στατιστικούς και άλλους συναφείς σκοπούς, προκειμένου να προσδιορίσουμε τα πιθανά σας ενδιαφέροντα, τις κατηγορίες/μάρκες προϊόντων που μπορεί να σας αρέσουν και τα συγκεκριμένα προϊόντα για τα οποία μπορεί να ενδιαφέρεστε, για να επικοινωνούμε μαζί σας με προσωποποιημένα μηνύματα και προτάσεις προϊόντων, για να καταλάβουμε καλύτερα το αγοραστικό μας κοινό και τις ανάγκες του, να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να υλοποιήσουμε αντίστοιχες καμπάνιες ή διαφημιστικές εκστρατείες.

Η Socital συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα σας εκ μέρους μας και ποτέ δεν θα πουλήσει ή μοιραστεί τα δεδομένα αυτά με οποιοδήποτε τρίτο μη εγκεκριμένο από εμάς ή εσάς μέρος (π.χ. διαφημιστικές εταιρείες). Η Socital μοιράζεται τα ως άνω δεδομένα μόνο με τρίτα μέρη που προσφέρουν υπηρεσίες στατιστικής ανάλυσης και έρευνας, καθώς και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης της πλατφόρμας Socital, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της εταιρείας "IMI Development IKE" (που εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα). Στην περίπτωση που σταματήσουμε την συνεργασία μας με την Socital, η Socital και οι ανωτέρω αναφερόμενες εταιρείες θα διαγράψουν όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλέξει εκ μέρους μας, σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας και στα οποία έχουν πρόσβαση.

Αν δεν επιθυμείτε εμείς, η Socital ή οι συνεργαζόμενες με την ιστοσελίδα μας εταιρείες να επεξεργάζονται και να αποθηκεύουν τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε γνωστοποιήσει μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να υποβάλλετε σε εμάς το σχετικό αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην (παράγραφο).

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν

Περισσότερα
TOP