Πληροφορίες Παράδοσης

Η Αποστολή της παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί με την A.C.S. courier σε όλη την Ελλάδα.

Χρέωση Αντικαταβολής 2,50€ (με Φ.Π.Α.) σε όλη την Ελλάδα. 

Κόστος Μεταφορικών :

Για την Αττική      

  1Kgr  –  2Kgr  /   2,90€ (με ΦΠΑ) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 80,00€ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

  3Kgr  + Άνω    /  +0,70€ (με ΦΠΑ) για κάθε κιλό επιπλέον των δύο (2) κιλών

  Μεγάλα και βαρέα πακέτα κατόπιν συνεννόησης. 

Για Χερσαίους προορισμούς 

1kgr  -  2 kg    /  3,90€  (με Φ.Π.Α.)  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100,00€ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

3kgr  + Άνω   /  +0,90€ (με ΦΠΑ) για κάθε κιλό επιπλέον των δύο (2)  κιλών     

Μεγάλα και βαρέα πακέτα κατόπιν συνεννόησης. 

Για Νησιωτικούς προορισμούς 

1kgr  -  2 kg    / 3,90€  (με Φ.Π.Α.)  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100,00€ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 

3kgr  +  Άνω  / +1,10€ (με ΦΠΑ) για κάθε κιλό επιπλέον των δύο (2)  κιλών    

Μεγάλα και βαρέα πακέτα κατόπιν συνεννόησης. 

Για Δυσπρόσιτες περιοχές

1Kgr -  2kgr   /  6,90€ (με Φ.Π.Α.) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 120,00€ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

3Kgr +  Άνω  /  + 1,10€ (με Φ.Π.Α.) για κάθε επιπλέον κιλό των δύο (2)  κιλών

Μεγάλα και βαρέα πακέτα κατόπιν συνεννόησης. 

Σε όλα τα δέματα στις μεταφορές υπάρχει η Αντιστοίχηση του όγκου σε βάρος βασιζόμενη στο τύπο

'Yψος σε cm X Μήκος σε cm X Πλάτος σε cm / 5000 και όποιο από τα δυο είναι μεγαλύτερο λαμβάνεται και ως μέτρο χρέωσης σε κιλά. 

Εντός Πόλης : Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας πόλης. Αποστολές εντός των νομών Αττικής (από Ν. Αττικής προς Ν. Αττικής)  θεωρούνται Εντός Πόλης με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές.

Εντός Περιφέρειας : Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας Περιφέρειας. Οι περιφέρειες ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της A.C.S. Courier Service και αναγράφονται στην ιστοσελίδα: www.acscourier.gr

Χερσαίοι Προορισμοί: Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της A.C.S. Courier Service.

Νησιωτικοί Προορισμοί – Αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών προς Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της A.C.S. Courier Service.

Δυσπρόσιτες Περιοχές – Οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων του δικτύου A.C.S. Courier Service, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί και αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.acscourier.gr.

* Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης και ολοκλήρωσης της παραγγελίες για προϊόντα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες λόγω ανωτέρας βίας π.χ. covid - 19.

 -    Σε περίπτωση που η συσκευασία είναι χτυπημένη κατά την παράδοση του courier, παρακαλείσθε να επιλέγετε άρνηση παραλαβής και να ενημερώνετε άμεσα το κατάστημα μας στο sales@sportsmate.gr ¨η  210-95.94.140 εργάσιμες μέρες και ώρες (9:00 – 16:00)

- Σε περίπτωση που ανοίξετε την συσκευασία και διαπιστώσετε χτύπημα λόγω της μεταφοράς, 

 παρακαλείσθε να μας αποστείλετε e-mail με φωτογραφίες του εμπορεύματος και της συσκευασίας του στο sales@sportsmate.gr ή να επικοινωνήσετε  210-95.94.140 εργάσιμες μέρες και ώρες (9:00-16:00) και σε διάστημα μίας ημέρας από την παραλαβή, παρακαλείσθε όπως επιστρέψετε το εμπόρευμα στο πλησιέστερο κατάστημα της A.C.S. Courier Service  προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αντικατάστασης του. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του προϊόντος ή η επιστροφή των χρημάτων, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επιβεβαίωσης από το κατάστημα μας αν υπαίτιος είναι η εταιρεία courier ή ο παραλήπτης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο sales@sportsmate.gr 

Τρόπος, Χρόνος, Κόστος αποστολής

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 72 ωρών από την στιγμή που θα υπάρχει σε διαθεσιμότητα στην εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 96 ώρες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr  χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες των ταχυμεταφορών A.C.S. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και συμπεριλαμβάνονται στην παραγγελίας σας.

Εντοπισμός Δέματος

Κατά την διάρκεια αναμονής της παραγγελίας σας μετά την αποστολή από εμάς μπορείτε να την εντοπίσετε στο www.acscourier.gr με την χρήση του κωδικού του Voucher που θα σας αποσταλεί από εμάς με e-mail.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν

Περισσότερα
TOP