Όροι Συναλλαγής

Όροι με τους οποίους γίνεται η συναλλαγή στο ON LINE ηλεκτρονικό κατάστημα   www.sportsmate.gr

Γενικοί Όροι

Η ιστοσελίδα www.sportsmate.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ με τον αναγνωρισμένο διακριτικό τίτλο SPORTSMATE, έδρα Καλύμνου 5Α – 183 45 Μοσχάτο Αττική, με Α.Φ.Μ.: 040385147, τηλέφωνο : 210 95 94 140, e-mail : info@sportsmate.gr  η οποία έχει σαν αντικείμενο την πώληση ειδών που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, τον αθλητή, την αθλητική διαβίωση, την αθλητική διατροφή, και όχι μόνο.

Τρόποι Παραγγελίας

1. Οn line στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sportsmate.gr : με την επιλογή «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» που  εμφανίζεται μαζί με το εκάστοτε προϊόν μπαίνει μαζί με άλλα επιλεγμένα από εσάς προϊόντα στο «ΚΑΛΑΘΙ» και όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας  προχωράτε στην φόρμα συμπληρώσεις στοιχείων αποστολής και την πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα εφόσον επιθυμείτε ή αντικαταβολή.

       Τις αμέσως επόμενες ώρες μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει κατά την            

       συμπλήρωση της φόρμας των στοιχείων σας,  σας στέλνουμε πληροφορίες για την διαδρομή και την   

κατάσταση της παραγγελίας σας.

2. Μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου : εάν έχετε επιλέξει προϊόντα της αρεσκείας σας μέσα από ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.sportsamte.gr  και σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας ή προτιμάτε την άμεση επαφή με το εξυπηρετικό προσωπικό της εταιρείας μας, μπορείτε να μας δώσετε  τηλεφωνικά την παραγγελία σας καλώντας στο 210  95 94 140 εργάσιμες μέρες και ώρες (από Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00 – 16:00).

3. Click in shop – Click Away : μετά την επιλογή του ή των προϊόντων (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά), έχετε την δυνατότητα κατόπιν συνεννοήσεως με e-mail στο sales@sportsmate.gr  ή καλώντας στο 210  95 94 140 εργάσιμες μέρες και ώρες (από Δευτέρα έως Παρασκευή  09:00 – 16:00), να κλείσετε ραντεβού για να έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας στο Μοσχάτο Αττικής, Καλύμνου 5α.

Το διατιθέμενο είδος

Τα προϊόντα που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr,  έχουν όλα ευρωπαϊκές προδιαγραφές, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετήσουν πελάτες από όλα τα μέρη της Ευρώπης.

Τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορεί κανείς να τα βρει ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται μέσα στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλέγοντας αργότερα το όνομα του συγκεκριμένου προϊόντος που τον/την ενδιαφέρει. 

Τιμές των διατιθέμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sportsmate.gr, συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α. (13% η 24%).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του. Η τιμή του προϊόντος «κλειδώνει» από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στη διεύθυνση: sales@sportsmate.gr. Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. 

Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.

Επιστροφές προϊόντων

1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας  κατάστημα www.sportsmate.gr, πλην τροφίμων, χωρίς να υποχρεούστε (μόνο για πληροφοριακά και στατιστικά στοιχεία) να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να βρίσκονται στη άψογη κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς να έχει ανοιχτεί ή ταλαιπωρηθεί  η συσκευασία  και να έχουν χαθεί τα συνημμένα έγγραφα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστρέψουμε όλη την αξία και μόνο των προϊόντων, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και αφού ελέγξουμε τα προϊόντα αν τηρούν τις προϋποθέσεις επιστροφής, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο έχει γίνει η εξόφλησή τους άλλα με την αντίθετη φορά, γι΄ αυτό παρακαλούμε αν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή  να συμπληρώσετε το IBAN και την τράπεζα του λογαριασμού που θέλετε να γίνει η κατάθεση (στο λογαριασμό πρέπει να αναφέρετε και το όνομα σας). Αν τα προϊόντα έχουν αγορασθεί με άτοκες δόσεις θα επιστραφεί η αναλογία της αξίας και μόνο των χρημάτων έχουν δοθεί και θα ειδοποιηθεί από εμάς η τράπεζα για όσες δόσεις υπολείπονται μετά την χρονική διάρκεια των διαδικασιών να μην εισπραχθούν, τα οπουδήποτε έξοδα προκύψουν από την ενέργεια αυτή βαραίνουν τον πελάτη . Το κόστος επιστροφής βαραίνει τον πελάτη. 

2. Σε περίπτωση που επιβάλλεται να αλλαχτεί εντός τριάντα (30) ημερών κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας λόγο αστοχίας στο μέγεθος και μόνο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με e-mail στη διεύθυνση sales@sportsmate.gr  ή τηλεφωνικά στο 210 95 94 140 εργάσιμες μέρες και ώρες (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00) αναφέροντας τις λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο τα έξοδα της νέας αποστολής.

3. Σε περίπτωση που η συσκευασία περιέχει άλλο ή άλλα προϊόντα από αυτά που έχετε παραγγείλει, βγάλτε τα φωτογραφία και στείλτε τη  εντός 48 ωρών με e-mail στη διεύθυνση sales@sportsmate.gr  ή τηλεφωνήστε στο 210 95 94 140 εργάσιμες μέρες και ώρες (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00) αναφέροντας τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα και εμείς θα φροντίσουμε να σας γίνει άμεση αντικατάσταση με το σωστό.

4. Εάν κατά την παραλαβή του δέματος της παραγγελίας σας αντιληφθήκατε ότι δεν είναι σε άριστη κατάσταση αλλά  έχει παραμορφωθεί,  έχει σχιστεί ή έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας να αρνηθείτε να το παραλάβετε έτσι ώστε η καταστροφή του να χρεωθεί στην Ταχυμεταφορική εταιρεία (courier), προηγουμένως όμως θα πρέπει να βγάλετε μια φωτογραφία την οποία θα στείλετε στο e-mail  sales@sportsmate.gr  και κατόπιν να επικοινωνήσετε μαζί μας  τηλεφωνικά στο 210 95 94 140 εργάσιμες μέρες και ώρες (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00)  για λάβετε περισσότερες οδηγίες.

5.Εάν το δέμα της παραγγελία σας είναι εξωτερικά σε άψογη κατάσταση αλλά εσωτερικά ανοίγοντάς το παρατηρήσετε ότι κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας έχει υποστεί φθορά  βγάλτε το μια φωτογραφία την οποία  εντός 24 ωρών από την παραλαβή του δέματος θα στείλετε στο e-mail  sales@sportsmate.gr  και κατόπιν να επικοινωνήσετε μαζί μας  τηλεφωνικά στο 210 95 94 140 εργάσιμες μέρες και ώρες (από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00)  για λάβετε περισσότερες οδηγίες.

Δεν δεχόμαστε επιστροφές τροφίμων 

Για την προφύλαξη του καταναλωτικού μας κοινού στο ευαίσθητο χώρο των τροφίμων, γίνεται αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων παρέχοντας στον πελάτη κάθε δυνατή πληροφορία για τα προϊόντα τροφίμων, έτσι ο πελάτης να έχει ακριβή άποψη για το τι θα παραγγείλει π.χ. ημερομηνία λήξεως, γεύση, βάρος, συστατικά, σύνθεση, διατροφικές πληροφορίες. Όταν ένα προϊόν απομακρυνθεί από το προστατευμένο περιβάλλον των αποθηκών μας μπορούμε να διασφαλίσουμε τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης του μέχρι την παράδοσή του (τον courier την ώρα της παράδοσης της παραγγελίας σας), μετά κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί για οτιδήποτε. Έτσι για την διασφάλιση της ποιότητας την οποία παρέχουμε στους πελάτες για τα τρόφιμά μας δεν μπορούν να γίνουν δεκτά τρόφιμα προϊόντα παραγγελίας τα οποία έχουν απομακρυνθεί από την γραμμή λειτουργείας του www.sportsmate.gr . 

Προϋποθέσεις επιστροφών

Η επιλογή επιστροφής χρημάτων (σύμφωνα με την παράγραφο 1) είναι δυνατή αποκλειστικά και μόνο για προϊόντα που αγοράσθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr.

Είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή των προϊόντων. Σας προτείνουμε να μας επιστρέψετε το δέμα παραδίδοντας το στο τοπικό υποκατάστημα της FIS Courier Service . 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση σας συνιστούμε να στείλετε το δέμα με courier ή συστημένο με χρέωση δική σας.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή των προϊόντων κατά την μεταφορά τους προς επιστροφή.

Για αλλαγές προϊόντων που έχετε αγοράσει εντός του φυσικού καταστήματος Sportsmate  και όχι από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr, παρακαλούμε  τηλεφωνήστε  210 95 94 140.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί, λειτουργήσει ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους.

Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο το οποίο σας έχουμε έκδοση κατά την διαδικασία της Πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προσεκτικά κατά την παραλαβή τους για να διαπιστωθεί τυχόν υπαιτιότητα του courier αλλά και μετά την παραλαβή τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).

Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να επιστρέψετε προϊόντα, θα πρέπει προηγουμένως να αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση sales@sportsmate.gr, στο οποίο θα αναφέρεται ο κωδικός παραγγελίας, τα προσωπικά σας στοιχεία και οπωσδήποτε τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όλες οι επιστροφές προϊόντων που αγοράσθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr   

πρέπει να γίνονται μόνο προς την Εταιρία:   ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  με τον διακριτικό τίτλο  SPORTSMATE και διεύθυνση  Καλύμνου  5α –  183 45 Μοσχάτο  Αττικής.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη στοκ κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

 Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportsmate.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών αρκεί πρώτα να τις αναρτά.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν

Περισσότερα
TOP